Zamieszczone przez piramida
OII podświetlenie otwierania szyb w drzwiach kierowcy
Zwiń
X
-
pisałem że rozebrałem całość i że diody (dokładnie to ledy) nie świecą tylko lekko się żarzą
nic więcej nie robiłem bo ciemno już się robiło i akurat do miasta musiałem skoczyć
się zastanawiam czy przycisk od zamykania nie ma na to wpływu bo mi nie działa otwieranie, a dokładnie to trzeba bardzo mocno nacisnąć :|
i jakoś to chyba w tym czasie zauważyłem pierwszy raz
Komentarz
-
-
jeżeli trzeba mocno nacisnąć, to znaczy, że się już "wybił" przełącznik.
Sprawdź napięcie na diodach stykach diód i będziesz wiedział, co jest.
Nie wiem, czy te diody nie są łączone szeregowo... jeżeli się nie mylę, to wystarczy, że pierwsza się spaliła i
Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinente, ale nie pisałem że źle się szyba otwiera albo coś nie łączy?:wink:Zamieszczone przez abstinentprzycisk od zamykania nie ma na to wpływu bo mi nie działa otwieranie, a dokładnie to trzeba bardzo mocno nacisnąć :|
Miernik w łapki i do dzieła
Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
dzisiaj rano siadam i odpalam, światła, podgrzewanie lusterek, tylna szyba, wsteczny i co
świeci jak trzeba
ruszam do tyłu, przejechałem za bramę zaczęło migać i znowu to samo :evil:
[ Dodano: Sro 14 Lis, 12 20:28 ]
dominik9420, nie za bardzo działa przycisk od centralnego zamka pomiędzy fotelami, a nie od szyb :idea:
Komentarz
-
-
Miałem kiedyś podobną usterkę. Kolega wymienił panel na nowy. Po 1,5 roku mam znów ten sam problem - przednie podświetlenie przycisków nie działa. Panel znów do wymiany :?
To tak samo jak z kierunkowskazami w lusterkach, przepali się dioda i cała część do wywalenia.* CHRYSLER 300C "SRT8" 6.1 V8 HEMI (450 KM)
* AUDI A3 Sportback 3.2 V6 (250 KM) "RS3"
Komentarz
-
Komentarz